Kvaliteta peleta utječe na vijek trajanja peći te ovisi o njihovoj vlažnosti koja ne bi smjela biti veća od 10%. Otvoreni paket peleta potrebno je skladištiti na suhom mjestu gdje će pelet zadržati kvalitetu i deklariranu iskoristivost.

Ako kućanstvo ne posjeduje skladišni prostor za skladištenje vreća s peletima za tekuću sezonu grijanja, preostaje im sukcesivna nabava nekoliko pakiranja za tjednu ili mjesečnu potrošnju. Ova opcija mogla bi dovesti korisnika u situaciju da zaboravi ili da jednostavno nije u mogućnosti otići po vreću peleta, što definitivno stvara problem. Kako bi eliminirali ovaj problem, osmislili smo sustav dostave peleta na tjednoj ili mjesečnoj bazi što bi riješilo sve probleme skladištenja, nabave i transporta te Vam omogućilo maksimalni komfor i uštedu vremena koje je danas svima dragocjeno. Ovakav sustav dostave nazivamo PELETI NA MALO!

Prednosti sustava Peleti na malo:

Nedostatak skladišnog prostora
Transport s obzirom na volumen i masu
Jednokratno izdvajanje veće količine sredstava za veću količinu ogrjevnog medija
Trošenje slobodnog vremena za nabavu i transport
Neopterećenost količinom zaliha

Kako funkcionira sustav Peleti na malo?

Korisnik se opredjeljuje za količinu peleta potrebnu za tjednu potrošnju, s obzirom na kapacitet peći i količinu potrebne energije za grijanje. Nakon što se korisnik opredijeli za količinu, koju naravno može mijenjati ako se mijenja i potreba tijekom sezone grijanja, djelatnik tvrtke Maticon dostavit će traženu količinu na adresu korisnika, točno određeni dan u tjednu! Na ovaj način, korisnik će po konkurentnim cijenama imati servirane tjedne zalihe peleta s garantiranom i konstantnom kvalitetom proizvoda.

Plaćanje sustava Peleti na malo

Ako je korisnik zainteresiran za ovakav sustav dostave potrebno je u odgovarajući prostor na web stranici upisati podatke prema kojima će djelatnici tvrtke Maticon formirati ponudu s navedenim cijenama i načinima plaćanja, ovisno o mjestu stanovanja, traženim količinama i načinu ugovaranja usluge. Usluga može biti ugovorena na mjesečnoj ili tromjesečnoj bazi.

Plaćanje pouzećem prilikom dostave
Virmansko plaćanje prije isporuke
Virmansko plaćanje cijele ugovorene količine nakon ugovaranja usluge